Vendsyssel stolte over 1-måls nederlag

Vendsyssel Håndbold var tirsdag tæt på at levere sensationen, da de spillede pokalkamp mod Randers HK fra ligaen.

Et enkelt mål. Det var hvad der efter 60 minutters spil skilte Vendsyssel Håndbold, der spiller om oprykning fra 1. division fra Randers HK, der indtager den øjebliklige 6. plads i damernes håndboldliga.

Kampen endte 26-27 til Randers og modsat normaltankegangen er det et nederlag, Vendsyssel er stolte af.

- Normalt vil man betegne et 1 måls nederlag som noget af det værste i sport, men set i lyset af dagens opgave mod Liagens nummer 6 så er vi stolte over den præstation som pigerne og trænerne leverede i aftenens pokalkamp, skriver klubben på sin hjemmeside.

Efter 12 minutters spil havde nordjyderne opbygget en føring på fire mål. Den havde Randers til pausen ædt op og Vendsyssels føring var lavet om til et efterslæb på to.

Efter 40 minutter var Randers foran med fem, men Vendsyssel hentede ind og med 10 minutter tilbage var afstanden reduceret til tre. Derfra bølgede spillet tilbage, og det hele endte altså med det mindst mulige nederlag.

Topscorer for Vendsyssel blev Kristina Bille med 10 mål.