LIGE NU:

Venstre under angreb i sygehus-sag

Det radikale regionsrådsmedlem, Vagn Kvst, kalder Venstres rolle i fordelingen af sygehusmidlerne for "en absolut skuffelse"

Minister for sundhed og forebyggelse, Jakob Axel Nielsen, fremlagde i går regeringens plan for fremtidens sygehusstruktur. Det gjorde han sammen med regeringens finansminister, Lars Løkke Rasmussen (Venstre). Pressemødet blev afholdt i Finansministeriets rentekammersal. Det er faldet det nordjyske regionsrådsmedlem Vagn Kvist (Radikale) for brystet.

- At det ikke fandt sted i Sundhedsministeriet, må desværre nok bekræfte vores bange anelser om, at det er Venstre, der har taktstokken og dermed også har og får ansvaret for, at der i Nordjylland skal skabes usikkerhed om Regionens fremtid, siger Vagn Kvist.

Vagn Kvist mener desuden, at Venstre har fået et forkert fokuspunkt i forhold til sygehusstrukturen og de 25 milliarder, der skal fordeles.

- Det er noget der tyder på, at Venstre er mere optaget af at overtage formandsposten i Region Nordjylland til efteråret, frem for allerede nu at sikre Nordjylland det rigtige sygehus på Postgården ved Aalborg Universitet, siger Vagn Kvist.