Vi vil til USA

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Skal man tro en undersøgelse fra Hotels.com, så har rigtig mange nordjyder planlagt ferie til USA denne sommer.

Af de godt 125.000 nordjyder, der har planlagt deres sommerferie for 2011, har godt hver 6. sat sig for at tage et smut over Atlanten til det store USA. Det skriver hoteleksperten Hotels.com i en pressemeddelelse.

En undersøgelse lavet blandt 1.162 danskere viser nemlig, at godt hver 6. af de nordjyder (16 pct.), der har planlagt sommerferien for 2011, agter at tage turen til de forenede stater.

USA er således - næst efter Spanien - det mest populære udenlandske feriemål blandt de godt 125.000 nordjyder, der allerede har planlagt ferien.

Ferieekspert Cia Pirttinen, der er marketingchef hos Hotels.com, er ikke overrasket over udviklingen.

- Hos Hotels.com mærker vi også en øget interesse for USA. Danskerne søger stadigt mere på amerikanske destinationer. Det ser vi igen og igen på vores månedlige Hotlist, der viser, hvilke destinationer danskerne har søgt på sammenlignet med samme måned sidste år. Samtidig ser det ud til, at danskerne ikke lader sig skræmme af hverken afstand eller feriebudget, siger Cia Pirttinen.

Interessen for USA varierer mellem regionerne. Således er der ingen (0 pct.) fra Region Sjælland, der planlægger at tage over there denne sommer. De vil hellere til Sverige (17 pct.)!

Faktisk synes nordjyderne generelt at have en større lyst til at rejse langt end sjællænderne. Mens hele 15 pct. af nordjyderne planlægger at tage til Asien, gælder det kun for 4 pct. af sjællænderne

Forsiden lige nu