LIGE NU:

Viceborgmester vil til bunds i sag om mobning og trusler

Tidligere ansatte har beskyldt lederen af sundhedscentret i Rebild Kommune for at skabe et psykisk nedbrydende arbejdsmiljø.

Efter flere tidligere ansatte i Rebild Kommunes Sundhedscenter er stået frem på TV2 Nord og fortalt om mobning og trusler fra centerets chef, vil viceborgmesteren, Allan Busk (Den Sociale Fællesliste), nu have kommunaldirektøren til at svare på en række spørgsmål. 

- Jeg vil have en tilbundsgående undersøgelse af det her. Jeg er ikke tilfreds med, at kommunaldirektør Jes Lunde, har sagt på tv, siger Allan Busk.

Det var i Nordjylland Live-studiet på TV2 Nord i går, at kommunaldirektøren kunne fortælle, at der ikke er meget, der tyder på at der skulle et være et psykisk dårligt arbejdsmiljø i sundhedscentret, som det er blevet påstået af tidligere ansatte. 

- Vi har haft en positiv lederevaluering. Vi har fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, og vi har et meget lavt sygefravær, sagde Jes Lunde.

Efter TV2 Nords indslag i går, har viceborgmesteren fået flere henvendelser fra nuværende ansatte, der er bange for at gå på arbejde, fordi de frygter lederen.

- Hvis lederen ikke kan rette op på det her, så har vi ikke plads i vores organisation til vedkommende, siger Allan Busk​

Du kan se indslaget øverst i artiklen.