Foto: TV2/Nord

Vil modernisere Iscentret for 20 mio

Selskabet bag Frederikshavn White Hawks drømmer om at modernisere Iscenter Nord for 20 millioner kroner.

For omkring et år siden kom det frem, at der var råd i taget på Iscenter Nord i Frederikshavn, hjemmebane for ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks.

Nu melder formanden for selskabet bag Frederikshavn White Hawks ud, at han gerne ser en kombineret reparation og udvidelse af iscentret. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Peter Conradsen drømmer om at forbedre tilskuerfaciliteterne.
- Vores almindelige tilskuere skal have bedre forhold. Stolperne på østtribunen skal væk, og det kræver, at vi fjerner balkonen. Vores erhvervsklub har brug for mere plads. En af mulighederne er, hvor cafeteriet ligger i dag. Det skal så i stedet flyttes ned mellem de to haller, siger Peter Conradsen til Kanal Frederikshavn.

Der er nu nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra Elite Nord Frederikshavn, byggesagkyndige sponsorer og Frederikshavn Kommune. Deres opgave bliver at finde frem til et forslag til moderniseringen af Iscenter Nord.

- Min drøm er en ny hal, men det er urealistisk. Jeg satser i stedet for på, at vi kan samle 20 millioner kroner. Vi har allerede undersøgt forskellige støttemuligheder, og derudover skal vi have nogle af vores sponsorer/samarbejdspartnere og selvfølgelig kommunen på banen, siger formand Peter Conradsen til Kanal Frederikshavn.