Vild biljagt i Hjallerup (Opd.)

Med 180 km i timen forsøgte en gruppe unge at flygte fra politiet i grå Passat i nat.

<b>Vild kørsel i sjtålet bil</b>
Tidligt tirsdag morgen jagtede politiet en flok unge mennesker, der kørte med alt for høj fart fra Tylstrup imod Hjallerup i en stjålet bil.

<b>Kørte 180km/t i den forkerte side</b>
Det var to indbrud imod henholdsvis Kvisthuset og Tylstrup-Hallens Cafeteria, der natten imellem mandag og tirsdag fik politiet til at eftersætte en bil i Tylstrup. Bilen stak af, da politiet forsøgte at stoppe den efter indbruddet i Tylstrup-Hallen. Politiet forfulgte bilen i en halv time, før det lykkedes at stoppe den. Bilen kørte med 180 km/t på landevejen imod Hjallerup. Udover den høje fart kørte Passaten til tider i den forkert eside af vejen, og venstre rundt om et helleanlæg.

<b>Fem anholdt</b>
En blind vej blev enden på jagten, og politiet kunne her anholde fem personer. Tre mænd på 19, 24 og 25 år samt to kvinder på 17 og 18 år.

<b>I forvejen eftersøgt</b>
Den 25-årige mandlige fører af bilen blev her til eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Manden var påvirket ved pågribelsen, og er blevet testet for både alkohol og euforiserende stoffer. Manden var i forvejen eftersøgt af politiet, da han er udeblevet for en afsoning af en tidligere dom.

Manden er sigtet for blandt andet indbrud, færdsel uden kørekort og at køre i den stjålne bil, som i øvrigt havde stjålne nummerplader påhæftet.

<b>Fire løsladt igen</b>
De resterende fire anholdte er blevet igen løsladt. Det oplyser Nordjyllands Politi.