00:33

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Vind eksklusive billetter: Kom til premiere med AaB

Se her, hvordan du kan vinde billetter til filmen om AaB's triumf: Vi er mestrene.

Jeppe Curth, som i foråret sluttede sin AaB-karriere med at vinde både Danmarksmesterskabet og DBU-pokalen har sammen med TV2/Nord omsat unikke optagelser til filmen Vi er mestrene. Og du kan komme med til premieren.

Sammen med Aalborg Teater og AV Center udlodder vi 50 billetter til 25 heldige vindere, som alle kommer med til den eksklusive premiere den 17. december på Aalborg Teater. Jeppe Curth vil selv præsentere filmen, der er lavet på baggrund af timevis af materiale, der kommer helt tæt på holdet og triumfen.

Alt du skal gøre, for at deltage i konkurrencen er at dele et billede med dit bedste AaB-øjeblik på vores Facebook-side og skrive, hvem du vil have med, hvis du vinder. Sidste frist for at deltage er 14. december klokken 23.59.

Herefter vil et dommerpanel bestående af Jesper Bradsted fra TV2/Nord og Thomas Villefrance fra Aalborg Teater finde de 25 billeder, der har fortjent at vinde konkurrencen.

Praktiske oplysninger:

- Du kan kun komme med til den eksklusive premiere, hvis du vinder i denne konkurrence. Der er IKKE billetter til salg.

- Dørene til Lille Scene, hvor filmen spiller, lukker klokken 19.15. Herefter vil Jeppe Curth præsentere filmen.

- Filmen slutter klokken 20.15, hvorefter der er reception i Teatercafeen.

VIGTIGT: Dresscode på aftenen er AaB-trøjer, halstørklæder, huer eller i det mindste farver.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af TV2/Nord.