Foto: TV2/NORD (Arkiv)

White Hawks havde problemer med bundhold

Hvis Frederikshavn White Hawks havde forventet en nem sejr mod Herlev Eagles, måtte høgene tro om igen. De skulle nemlig kæmpe hårdt for at nedlægge bundholdet.

Der var før fredagens opgør 35 point mellem Frederikshavn White Hawks og Herlev Eagles i tabellen, men på isen var forskellen langt mindre. White Hawks måtte derfor slide hårdt for at få tre point med hjem fra Sjælland.

Frederikshavn vandt kampen med 4-2, men det var først i slutfasen, at høgene afgjorde opgøret mod Herlev, som ligger næstsidst og er ude af kampen om en plads i slutspillet.

Morten Lie styrede den forløsende scoring til 3-2 ind med fire minutter igen, og to et halvt minut senere lukkede Adam Miller endegyldigt kampen for frederikshavnerne.

Forud gik en lige kamp, hvor Kristoffer Jonsson kom på måltavlen to gange for White Hawks, som med sejren fortsat er med i kampen om andenpladsen i Metal Ligaen.

Frederikshavn har to point op til SønderjyskE, som ligger nummer to før sidste spillerunde i grundspillet. De sidste kampe i grundspillet spilles på tirsdag, hvor White Hawks tager imod Odense Bulldogs.

White Hawks skal have hjælp af fredagens modstander Herlev, som møder SønderjyskE på udebane. Den kamp skal sjællænderne vinde, hvis Frederikshavn skal gøre sig forhåbninger om at tage andenpladsen, og dermed få lov at vælge kvartfinalemodstander efter grundspilsvinderne fra Herning.