LIGE NU:

White Hawks mister endnu en spiller

Frederikshavn White Hawks har sagt farvel til den fjerde udenlandske spiller i denne sæson. Amerikaneren Jon Pelle rejser hjem.

Det kriseramte bundhold fik dermed en kedelig optakt til aftenens lokalopgør mod AaB. Her har Frederikshavn hårdt brug for en sejr. Holdet har tabt de seneste seks kampe, og er uden sejr siden 21. oktober.

Jon Pelle kom til Frederikshavn til denne sæson, men amerikaneren kunne ikke falde til i det nordjyske. White Hawks skriver i en pressemeddelse følgende om årsagen til bruddet.

- Det er med stor beklagelse at Elite Nord Frederikshavn A/S kan meddele, at Jon Pelle rejser hjem til USA. Årsagen er meget følelsesladet, da Jon har så stort hjemve, at han har svært ved at finde sig ordentlig til rette i Frederikshavn. Specielt har Pelle svært ved at undvære sin kæreste, som netop har været på besøg i Frederikshavn.

- Både Jon, ledelsen, bestyrelsen, trænerstaben og spillerkollegaerne er utrolig berørte over dette farvel, men i sådanne situationer kommer det menneskelige i første række, og det er at lade Jon rejse hjem. Alle har været utroligt glade for at have Jon som en del af spillertruppen, og vi kan kun ønske Jon al mulig held og lykke fremover, lyder det i pressemeddelsen.

Jon Pelle er den fjerde udlænding, som har sagt farvel til sølvvinderne siden sæsonen begyndte i september.