White Hawks sat til vægs af SønderjyskE

Træner Mario Simioni fik en sejr på sin fødselsdag, da Sønderjyske vandt den anden DM-finalekamp i ishockey.

Ishockeyklubben Sønderjyskes spillere gav cheftræner Mario Simioni en flot gave, da han mandag fyldte 50 år.

Klubben vandt 5-1 hjemme over Frederikshavn White Hawks i den anden DM-finalekamp.

Træneren havde inden kampen udtrykt ønske om at få en sejr, så spændingen er intakt om, hvilken klub der skal afløse Herning Blue Fox som danske mestre.

Stillingen er nu 1-1 i kampe i finaleserien, der afvikles bedst af syv kampe.

Frederikshavn White Hawks vandt den første kamp på hjemmebane og har fordel af hjemmebane i en eventuel syvende finalekamp.

Det skyldes, at klubben sluttede bedre end Sønderjyske i grundspillet i AL-Bank Ligaen.

Mandagens kamp var noget tættere, end de overbevisende cifre antyder.

Sønderjyske førte således blot 2-1, da der resterede fem minutter af tredje periode.

Mål af Brock Hooton, Jason Walters og Lasse Sandgaard sørgede imidlertid for den sikre sejr i de afsluttende minutter af kampen.

Frederikshavn White Hawks kom ellers foran 1-0, da Robin Bergman scorede fire minutter inde i anden periode.

Nikolaj Rosenthal fik dog hurtigt udlignet for Sønderjyske, og tidligt i tredje periode sørgede Jordan Owens for scoringen til 2-1.