White Hawks tog bronzen

På et sent mål af Nikolaj Nedermark sikrede Frederikshavn White Hawks sig bronzemedaljerne i Metal Ligaen.

Spillerne fra Frederikshavn White Hawks endte sæsonen med medaljer om halsen. Selvom det ikke blev til en finaleplads, så fik de nordjyske iskrigere lidt oprejsning at holde sommerferie på, da bronzemedaljerne onsdag blev sikret.

Høgene havde tirsdag sikret sig et fint udgangspunkt ved at slå Herning Blue Fox med 3-2 på hjemmebane, og i onsdagens returopgør i det midtjyske blev medaljerne sikret i en uafgjort 2-2-kamp.

- Det har været en turbulent sæson. Vi satte høje mål, men det her er et plaster på såret. Vi har vundet medaljer for 12. gang i klubbens historie, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen til klubbens hjemmeside.

White Hawks fik ikke den start på kampen, de havde håbet på. Kasper Degn bragte Herning foran allerede efter 24 sekunder, men nordjyderne kom sig over chokket og udlignede kort efter ved Adam Miller.

Midt i anden periode bragte Mathias Pedersen hjemmeholdet foran igen, og det lugtede længe af forlænget spilletid, da Herning med etmålsføringen havde bragt balance i det samlede regnskab.

Nikolaj Nedermark ville det dog anderledes, og fire et halvt minut før tid sikrede han, at bronzemedaljerne skulle med White Hawks-spillerne hjem til Frederikshavn.

Blue Fox forsøgte til sidst at tage målmand Lubos Pisar ud i jagten på en ny føring, men høgene holdt rævene fra fadet og vandt samlet med 5-4.

- Vi står med bronzemedaljerne, og så er sæsonen godkendt. Nu skal vi til at have bygget holdet op til næste år, siger Henrik Andersen.