Zaza langer ud efter Solbakken

AaB's målmand Karim Zaza er ærgerlig over, at FC Københavns træner, Ståle Solbakken, har sammenlignet AaB med Norges landshold fra 1990'erne.

AaB-målmanden Karim Zaza giver ikke meget for, at FC Københavns træner, Ståle Solbakken, i tirsdagens udgave af Tipsbladet sammenlignede AaB's spillestil med den form for fodbold, som den i Danmark så forkætrede træner Egil "Drillo" Olsen praktiserede som norsk landstræner i 1990'erne med høje bolde frem til en enlig angriber.

- Mon han overhovedet har set vores kampe i Uefa Cuppen mod Deportivo La Coruña. Jeg tror det ikke. Så ville han ikke være kommet med en sådan kommentar. Det må åbenbart gøre ondt indvendigt på ham, at det ikke er hans hold, der er nået så langt som os, siger Karim Zaza til B.T.

Målmanden mener, at Solbakkens udtalelser fortæller noget om trænerens karakter.

- Det er typisk Ståle. Hvis et hold har større resultater end FCK, så mener han enten, at holdet er heldigt, eller at de andre er dårlige. Han accepterer aldrig, at nogen har gjort det godt, siger Karim Zaza.

AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, mener, at Ståle Solbakken havde et glimt i øjet, da han kommenterede AaB's spillestil.

- Danskerne har været hårde ved Norge. Nu føler han vel bare, at der skal betales tilbage, siger Lynge Jakobsen.
/ritzau/

Forsiden lige nu