Foto: Søren Bidstrup / Scanpix

Konservative: Nej tak til rockere i Aalborg

Konservativt byrådsmedlem skriver til justitsministeren i håb om at kunne afvise rockerklubben Satudarah, der er på vej til Nørre Tranders Vej i Aalborg.

Det kommer ikke som nogen god nyhed for Thomas Krarup (Konservative), at der er nye beboere på vej til Nørre Tranders Vej i Aalborg, da der er tale om rockerklubben Satudarah.

- Det ønsker vi i Aalborg byråd, og i særdeleshed det Konservative Folkeparti, ikke sker, meddeler Thomas Krarup.

Han har derfor i dag skrevet til Justitsministeren for at få arbejdet med den lov, der skal gøre det muligt for kommuner at afvise etableringen af rockerborge,  speedet op og vedtaget hurtigst muligt.

- For vi har som kommune - som det sker i den aktuelle sag - brug for at kunne reagere hurtigt, så snart der er tegn på, at nogen vil etablere en rockerborg, mener Thomas Krarup. 

Udmeldingen kommer efter, TV2 Nord i går kunne fortælle, at rockerklubben Satudarah har planer om at overtage den gamle HA-borg på Nørre Tranders Vej i Aalborg for på den måde at udvide sit territorium.

Thomas Krarup håber, at Aalborg Kommune kan få hjælp til at forhindre rockerne i at slå sig ned - eksempelvis gennem lokalplanen for bygningen.

- Jeg håber derfor, at loven meget snart vedtages, så vi kan sikre borgernes tryghed og sige nej til rockerborge i Aalborg, lyder det fra Thomas Kraup.

Heller ikke Aalborgs borgmester, den socialdemokratiske Thomas Kastrup-Larsen, er begejstret over udsigten til rockere i kommunen. Han skriver nedenstående på sin Facebook-profil:

00:30 Luk video