LIGE NU:

Nu igen: Nordjysk roer kommer ikke på vandet

Bølgerne går højt i Rio lige nu. I bogstaveligste forstand. Den nordjyske roer Anne Dsane har fået udskudt sin tur på vandet.

Vejret er ikke med hverken OL-arrangører eller den nordjyske roer Anne Dsane Andersen. I mandags roede OL-debutanterne Anne Dsane og Lærke Berg sig direkte i semifinalen i sit indledende heat i toeren uden styrmand .

En semifinale, der altså i dag er udskudt på grund af dårlige vejrforhold. Alle dagens konkurrencer på det olympiske rostadion ved bugten Rodrigo de Freitas Lagoon er derfor aflyst i dag. 

Det er anden gang duoen bliver udfordret af vejret. Også i søndags blev deres indledende heat aflyst.

TV2 Nord var på besøg hos Anne Dsane Andersends mor, Mette Hauge, da hun fik beskeden om, at datterens heat blev aflyst. Og det var en tydeligt skuffet mor, der via fjernsynet fik beskeden. 

 

TV2 Nord var hjemme hos Anne Dsanes mor, da hun fik beskeden om, at roning var aflyst. Se hendes reaktion her. 

- Det er psykoligisk næsten ikke til at have med at gøre. Det er anden gang på kort tid. For Anne og Lærke er det hårdt psykologisk, at man gang på gang sætter sig op til noget, der ikke bliver på noget, fortæller hun. 

Efter beskeden ringer Mette Hauge til sin datter Anne Dsane. 

- Humøret er fint nok. Lige nu ved vi faktisk ikke særlig meget, men vi regner med, at det bliver i morgen i stedet, fortæller Anne Dsane til sin mor over telefonen.