Fyrværkeriet, der skal oplyse himlen over Rio fredag aften ved OL-åbningsceremonien blev testet onsdag. Foto: Tasso Marcelo, Scanpix

Tag med TV2 Nord til Rio

Kom med bag kameraet sammen med TV2 Nords udsendte i Rio de Janeiro. Tilføj os på Snapchat.

Selvom OL i Rio de Janeiro først officielt åbnes fredag aften skal de første danske - og nordjyske - atleter allerede dyste torsdag aften. Det er AaB'erne Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting, der sammen med resten af det danske OL-landhold i Fodbold møder Irak i den første gruppekamp.

Der er i alt 13 nordjyske atleter med til OL i Rio, og TV2 Nord har aldrig dækket begivenheden - og atleterne - tættere end denne gang. Vi dækker legene i seks dedikerede OL-programmer sendt fra Gammeltorv i Aalborg og med hjælp fra vores udsendte reporter Kresten Mosbæk, der kommer helt tæt på legene.

I TV-indslag og artikler beretter han om tingenes tilstand og atleternes præstationer, men I kan alle komme endnu tættere på end det.

TV2 Nord er nemlig kommet på Snapchat og vi inviterer nu alle til at følge os og få et unikt indblik i hvordan legene opleves, når man er udsendt for TV2 Nord. Med andre ord: Vi inviterer jer alle med til Rio.

Alt I skal gøre for at komme med på turen er at tilføje "tv2nord" på Snapchat eller scanne den nedenstående "stregkode" i Snapchat-appen.

 

Kresten Mosbæk landede i Rio de Janeiro onsdag, og er allerede godt igang med at rapportere fra den brasilianske storby, der i de kommende uger vil være verdens navle. Han lover alle, der følger TV2 Nord på Snapchat et unikt indblik bag kameraet og kulisserne i Rio, og så svarer han også gerne på jeres OL-relaterede spørgsmål. I skal selvføligelig bare sende dem til ham i et Snap.