00:28

For 14. gang på knap en måned blev brandvæsnet lørdag aften kaldt ud til brand i Fjerritslev

Foto: Christell Iversen

1 af 2

Brand nummer 14 på en måned: Skur i Fjerritslev udbrændt

Et skur i Fjerritslev er udbrændt lørdag aften. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden.

For 14. gang på lige under en måned blev Nordjyllands Beredskab lørdag aften omkring klokken 17.40 kaldt ud til en brand i Fjerritslev-området.

Denne gang lød meldingen, at et skur i forbindelse med en boligafdeling under Fjerritslev Boligforening på Aggersundvej i selve Fjerritslev stod i flammer, og ved beredskabets ankomst var skuret rigtig nok overtændt.

- Det er fuldstændig udbrændt nu, siger Claus Hermansen, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab og rykkede ud til branden med et slukningshold. 

Læs også Nordjyllands Politi: To brandstiftere kan være på spil

Hvordan branden er opstået, vil indsatslederen ikke gætte på, men han oplyser at skuret indeholdt flere affaldscontainere og cykler, og direkte adspurgt om branden er startet i en affaldscontainer, svarer indsatslederen:

- Det kunne være et bud. Men det er noget, politiet er ved at undersøge nu.

Branden på Aggersundvej i Fjerritslev brød ud kun knapt et døgn efter den seneste brand i Fjerritslev, der ligesom 12 tidligere branden i sommerhuse, halmlagre og biler formodes påsat.

Her var der ild i to containere, der stod op ad Fjerritslev Idrætsforenings klubhus. Ilden nåede at få fat i klubhusets tag, men kom hurtigt under kontrol og blev slukket. 

Læs også Nu igen: Ild i Fjerritslev-klubhus

Fra Nordjyllands Politi lyder det, at branden formodentligt er påsat. Om der er en sammenhæng med de seneste brande i Fjerritslev-området vides endnu ikke.  

Politiet hører meget gerne fra borgere, som har oplysninger i sagen.