00:30

Facebook-storm: Lokale vil våge over brandstifteren

Syv brande har der været i Fjerritslev den seneste måned, men brandstifteren er endnu ikke fundet. På Facebook er folk frustreret og vil nu selv holde øje med brandstifteren.

Hvorfor er brandstifteren i Fjerritslev endnu ikke fanget?

Det er der uden tvivl mange, der undrer sig over, og på Facebook giver flere borger deres undrend og frustration til kende.

Læs også Lokale tager kampen op mod brandstifteren

- Mon ikke der skal til at etableres et privat vagtkorps der ronderer 24/7 derude?, skriver Anders Sejer.

- Bare dog politiet snart kunne fange den pyroman. Det kan ikke passe at han ikke efterlader sig noget som helst, der kan være bare et lille spor..., skriver Agnes Jensen.

- Hvad sker der lige... Hvis det er en pyroman, står personen i nærheden og kigger på!, skriver Helle Søgård Steffensen.

- Nu må de sgu sætte ind mod de narhatte... Kan sgu ikke være rigtigt at de ikke kan fanges..., skriver Dennis Hattmann Hjortshøj. 

Læs også Stribevis af brande betyder ventetid på opklaringer

Torsdag aften var der to nye påsatte brande ved Fjerritslev i Nordjylland.

Dermed kommer vi op i alt syv brande i området i oktober måned. Seks af dem betragtes ifølge Nordjyllands Politi som påsatte.

Det har dog endnu ikke været muligt for politiet at finde personen, der står bag de mange brande, og de har tidligere udtalt, at de stort set er på bar bund i sagen.

Mon ikke der skal til at etableres et privat vagtkorps der ronderer 24/7 derude?

Facebook-bruger, Anders Sejer.

De lokale nordjyder er tydeligvis ved at være ret utålmodige, og kan ikke forstå, at det endnu ikke er lykkedes politiet at finde den elle de personer, der sætter ild til sommerhusene i området. Det giver de udtryk for på Facebook. 

- Der må være nogen, der ved noget. Man slipper som regel ikke fra en brand uden man stinker af røg, så hvis ikke vedkommende bor alene, så må der være nogen, der ved noget eller måske burde undre sig, skriver Dorte Søgård Henriksen.

- Synes, det er underligt ingen af dem er blevet set... Går eller cykler de rundt?, skriver Nina Nielsen.

Husene stod tomme, da brandene blev påsat, så der er ingen personer, der er kommet til skade. En Facebook-bruger mener dog, at det kun er et spørgsmål om tid.

- Indtil videre er det ikke gået ud over nogen personer, men det er et spørgsmål om tid, skriver Janne Rosenskjold. 

Læs også Ridepiger opdagede sommerhusbrand og tilkaldte hjælp