Fjerritslev-brande: Politiet offentliggør overvågningsbilleder

Nordjyllands Politi har mandag offentliggjort overvågningsbilleder, som de håber, kan hjælpe til opklaringen af de mange påsatte brande i Fjerritslev-området.

Nordjyllands Politi er i forbindelse med efterforskningen af de mange påsatte brande i Fjerritslev-området kommet i besiddelse af overvågningsbilleder, der viser en mand. Politiet offentliggør nu videobillederne i håb om at komme i kontakt med manden.

- Måske er han nede for at ryge en cigaret, eller måske er han en af de mange borgere, der holder vågnet øje med, hvad der foregår. Det ved vi ikke. Men han kan – bevidst eller ubevidst – have gjort sig nogle relevante iagttagelser i forbindelse med containerbrandene i Fjerritslev by, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen i en pressemeddelelse.

Politiet beskriver manden som kraftig af bygning, og han har brede skuldre og et rundt hoved. Han var iført tætsiddende hue, kraftig hoftekort jakke med skrå sidelommer og kraftig krave, cowboybukser (muligvis Wrangler, jævnfør mærke på højre baglomme) samt træsko uden hælkappe.

Der er to videosekvenser: En, hvor han kommer til stedet – og en, hvor han forlader stedet.

Se videoklippene her: (Artiklen fortsætter under videoen) 

00:10 Luk video

Nordjyllands Politi gør opmærksom på, at videooptagelserne er lavet i mørke, og derfor kan der ikke siges noget om farver og nuancer på mandens påklædning.

- Faktisk kan både hue og jakke være mørke, mens bukserne kan være lysere end på overvågningen, siger Frank Olsen, der leder efterforskningen.

Frank Olsen påpeger, at politiet ikke med sikkerhed kan sige, om manden har noget med brandene at gøre. Han kan af hensyn til den videre efterforskning heller ikke oplyse, hvor overvågningsbillederne er optaget.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden på overvågningsbillederne. Kan du hjælpe, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.