04:33

Den amerikanske valgkamp fylder overalt. Også i landsbyen Arden, hvor I nu skal møde den meget aktive lokale cykelhandler

Foto: Michael Kragmann

1 af 2

Cykelhandleren i Arden har stemt: - Den vigtigste valgkamp i min livstid

Cykelhandleren i Arden har stemt til det amerikanske præsidentvalg, og han har aldrig været i tvivl om, hvilken kandidat, der skulle have krydset.

George Work har været cykelhandler i Arden i de seneste 15 år, men han har stadig stemmeret til præsidentvalget i USA, hvor han har født. Og cykelhandleren har udnyttet muligheden for at gøre sin indflydelse gældende ved det valg, der betegnes som verdens vigtigste.

- Jeg har stemt på Hillary Clinton, fordi jeg tror, hun har størst mulighed for at vinde over Trump, siger George Work, som ikke har meget tilovers for det republikanske partis kandidat.

- Jeg var virkelig rystet over, at det var muligt for Donald Trump at blive den republikanske kandidat, siger han.

Det amerikanske præsidentvalg tiltrækker altid masser af opmærksomhed, men cykelhandleren fra Arden mener alligevel, at der står endnu mere på spil denne gang end der plejer at gøre.

- Det er den vigtigste valgkamp i min livstid, fordi Amerika er virkelig splittet lige nu, siger George Work.

Om 69-årige Hillary Clinton eller 70-årige Donald Trump bliver Barack Obamas afløser i Det Hvide Hus, bliver formentlig tidligst afgjort onsdag morgen.

Umiddelbart ser Demokraten Hillary Clinton ud til at have en lille føring i meningsmålingerne, men intet er formentlig afgjort før det sidste valgsted lukker onsdag morgen klokken 06.00 dansk tid.