LIGE NU:

Lastbil kørt af motorvejsbro ved Støvring

Lastbilen endte på Hjedsbækvej, som går under motrovejen.

En lastbil kørte torsdag morgen af motorvej E45 ved en viadukt over Hjedsbækvej ved Støvring. Politiet fik meldingen om uheldet, som skete i nordgående retning, klokken 4.50.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, René Kortegaard, oplyser, at der er tale om et solouheld og at der ikke er nogen tilskadekomne. 

Chaufføren fortæller til TV2 Nord, at han fik et blackout, da han kørte på motorvejen, og det var derfor, han kørte af motorvejen.

- Jeg husker ikke så meget fra selve oplevelsen, da jeg fik et blackout, da jeg ramte autoværnet. Men da jeg sidder i lastbilen bagefter ryger der en masse tanker igennem hovedet. Jeg tjekkede om jeg kunne bevæge hovedet og om jeg var okay og så steg jeg ud af lastbilen, siger chauffør Mikkel Jensen, der bekræfter, at han efter omstændighederne har det godt.

Den forulykkede lastbil skal nu bjærges og Hjedsbækvej vil i den forbindelse være spærret. René Kortegaard forventer, at der igen er fri passage ad Hjedsbækvej omkring middag. Derfor opfordrer han til, at bilister finder alternative ruter. Oprydningsarbejdet vil ikke påvirke trafikken på E45.