LIGE NU:

Nytårsparole i Himmerland: Nyt samarbejde styrker beredskabet

60 personer fra Nordjyllands Beredskab var søndag samlet til nytårsparole i Haverslev Hallen.

Det er ikke altid det letteste i verden at skulle omlægge et samarbejde og en bestemt måde at organisere tingene på. Men for Nordjyllands Beredskab har det vist sig som en stor fordel, at man for få år siden besluttede sig for at gøre netop dét.

Det var hovedpointen ved dette års nytårsparole for beredskabet i Vesthimmerland, Mariagerfjord og Rebild kommuner, som søndag blev holdt i Haverslev Hallen.

- Førhen var det de 11 kommuner i Nordjylland, der havde et tværgående samarbejde, men nu hvor det er blevet ét beredskab med 11 kommuner, er samarbejdet blevet helt anderledes. Det er meget mere naturligt, at man sender folk, frivillige og brandbiler på tværs af stationer og bruger dem i hele regionen. Og det styrker altså beredskabet til gavn for borgerne i Nordjylland, sagde beredskabschef i Nordjylland, Johannes Holm Iversen til TV2 Nord.

Cirka 60 personer havde fundet vej til nytårsparolen, hvor der blev sagt tak til de frivillige brandmænd for deres indsts i året, der er gået.

Fra 1. januar i år har Nordjyllands Beredskab indgået en ny, 10-årig aftale med Falck, som omfatter 32 brandstationer og 550 deltidsbrandmænd.

 

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden