Foto: Cold Hawaii

Foto: ISA

1 af 2

Forrygende start til World Cup: "Vildt at vinde på Hawaii"

Casper Steinfath er lige nu til World Cup i Stand Up Paddle, og han har fået en forrygende start på sæsonen.

Det var en målrettet Casper Steinfath som i nat dansk tid sikrede sig en sejr ved årets første World Cup i Stand Up Paddle disciplinen Sprint Race på Hawaii foran den lokale verdenmester Connor Baxter.

– Det føles alt for vildt at vinde i dag. Niveauet i feltet har aldrig været højere og konkurrencen aldrig stærkere, hvilket gør sejren endnu mere speciel for mig i dag. Jeg føler absolut ikke jeg kunne have bedt om en bedre start på året, siger Casper Steinfath fra Hawaii.

Han forklarer, at bølgerne i det legendariske surfspot Ho'okipa var i verdensklasse. Banen var udfordrende, men med taktisk overblik og overskud fik han et solidt forspring og kunne surfe sig vej til mållinjen som den første.

- Jeg følte mig rigtig nervøs om morgenen, da dette var årets første race for mig, og jeg ikke havde testet min konkurrenceform endnu. Jeg forsøgte at holde hovedet koldt og bare tage ét heat af gangen, og heldigvis lykkedes det mig at finde den rigtige rytme i bølgerne. Jeg kan bestemt mærke min træning hjemme i Danmark over vinteren har givet pote, og jeg ser frem til at jagte endnu flere bølger og titler i resten af 2017, siger Casper Steinfath.

Det er ikke første gang at Casper Steinfath domineret i bølgerne på Hawaii.  Dette er nemlig andet år i træk at Casper Steinfath vinder sprint disciplinen på Hawaii.

Det næste mål for Steinfath bliver allerede senere i dag søndag lokal tid, hvor han skal i ilden igen for at konkurrere på den ti kilometer lange distance og den samlede World Cup stilling. Med dagens sejr er han i en rigtig god position for at opnå den samlede sejr og dermed starte sæsonen med at indtage første pladsen på verdensranglisten.