LIGE NU:

Sygeplejerske vinder den Nordjyske Ledelsespris

Afsnitsledende sygeplejerske i Psykiatrien i Region Nordjylland Iben Hostrup Andersen har vundet Den Nordjyske Ledelsespris. Hun vandt prisen blandt 35 indstillede kandidater.

Iben Hostrup Andersen, afsnitsledende sygeplejerske på sengeafsnit S1 i Psykiatrien i Region Nordjylland, løb tirsdag med Den Nordjyske Ledelsespris. Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

Det er en samlet personalegruppe, der står bag indstillingen af Iben Hostrup Andersen. Medarbejderne, der indstillede Iben Hostrup Andersen til prisen, fremhæver især hendes evne til at fremhæve det gode og skabe struktur og løsninger, som nogle af årsagerne til indstillingen til prisen.

- Iben tænker nyt, er troværdig og brænder for sit job, og så er hun der for os som medarbejdere. Hun er lykkedes med at slå to afdelinger sammen og skabe én samlet personalegruppe, og hun har stort fokus på samarbejdet mellem patienter, pårørende og personale, siger sosu-assistent Annette Rosenkilde Jensen, der har været med til at indsende indstillingen.