LIGE NU:

Oplev Hjørring Kommune bag kulissen i aften

I forbindelse med Nordjylland LIVE på Tour har vi lavet en skæv præsentation af aftenens værtskommune. I aften kan du opleve kommunen og TV2 Nords tv-produktion på tætteste hold på P. Nørkjærs Plads i Hjørring.

Hen over sommeren drager TV2 Nord ud til alle de nordjyske kommuner, hvor vi gennem en hel udsendelse sætter fokus på den enkelte kommune. Her får du mulighed for at lære mere om de nordjyske kommuner, og du kan også komme tæt på tv-produktionen og se, hvordan vores udsendelse ser ud bag kameraerne.

Alt dette kan du opleve live i aften på P. Nørkjærs Plads i Hjørring, hvor vi sender fra klokken 19.30.

Tirsdag aften skyder vi touren i gang, når vi gæster Hjørring Kommune med flere spændende livegæster og en række indslag fra og om kommunen.

I forbindelse med besøgene er det nødvendigt med en hurtig præsentation af de forskellige kommuner, der giver en kort opdatering på kommunernes kendetegn, fakta om kommunen og lidt ekstraoplysninger, som du formegentlig ikke var bekendt med.

Hjørring Kommune huser for eksempel over 65.000 indbyggere, det er den kommune, der har flest skulpturer i gaderummet per indbygger, og så finder landets største sportsevent også sted i Hjørring.

Se resten af præsentationen i videoen herover.