LIGE NU:

25-årig varetægtsfængslet efter knivrøveri mod Fakta-butik

En 25-årig mand er ved Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han erkender røveri mod Fakta i Brønderslev tirsdag aften.

En 25-årig mand fra Aalborg-området er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Hjørring. Han er sigtet for tirsdag aften klokken 20.48 at have begået væbnet røveri mod Fakta-butikken på Mejlstedgade i Brønderslev.

Den 25-årige blev anholdt på gaden i Brønderslev cirka en time efter at han med en kniv truede personalet i butikken til at udlevere et mindre pengebeløb. En vaks borger fulgte efter røveren, der løb fra stedet, men kunne ikke følge med gerningsmanden.

Borgerens indsats hjalp dog politiet i den rigtige retning, og efter en times indsats kunne man altså anholde den 25-årige, der svarede til vidners signalement.

I Retten i Hjørring erkendte den 25-årige sin forbrydelse. Efterforskningen skal nu afsluttes inden der venter et retsligt efterspil.

Der blev tirsdag begået to røverier i Nordjylland, men den 25-årige er alene sigtet for røveriet i Brønderslev, og har ifølge politikommissær Kristian Thomsen fra lokalpolitiet i Frederikshavn ikke nogen sammenhæng med bankrøveriet i Sindal tirsdag formiddag. Her blev Sparekassen Vendsyssels filial på Nørre Torv røvet af en maskeret og knivbevæbnet mand.

Nordjyllands Politi søger i den sag stadig vidner, og du kan se signalementet af røveren ved at klikke HER.