LIGE NU:

Sygehusgrund er attraktiv

En lokal ejendomsudvikler står på spring til at bygge boliger på den tidligere sygehusgrund i Terndrup i samme øjeblik den bliver erklæret ren og egnet til byggeri.

Formanden for Terndrup Borgerforening Ivan Johansen håber at byen snart kan komme videre.

-Sagen er en stor belastning for Terndrup, fordi den desværre giver en negativ omtale af byen. Vi vil jo gerne have en positiv historie ud af Terndrup By, og det fremmer sagen her jo ikke, siger formanden.

Allan Busk, der er viceborgmester i Rebild Kommune og bosat i Terndrup forstår ikke at Region Nordjylland vil lægge navn til sagen. 

-Regionen stikker i den grad af fra deres ansvar og forsøger at efterlade vores by med en grund, der måske er mere forurenet, end da sygehuset lå her. Historien bliver mere og mere vanvittig, siger Allan Busk, (Den Sociale Fællesliste).

Formanden for borgerforeningen håber at Region Nordjylland vil leve op til sit ansvar og ikke løbe fra en forurenet grund midt i Terndrup by.

-Jeg har det meget skidt med sagen, og stoler faktisk ikke på regionen længere. For mig har de kun en ting at gøre, og det er at få taget nye jordprøver og så få den grund gjort ren med det samme, siger Ivan Johansen. 

Se indslaget her: