Serie Silles hus

28:22

Dette afsnit

Silles hus - Efterårsstauder og Åben have

08/10/2019

Sille har inviteret seerne indenfor til Åben Have, men først præsenterer gartner Christina Sørensen et bredt udvalg af efterårsblomstrende stauder. Birgit Nagly laver henkogte blommer, og kokken Jens Hansen har indtaget bålstedet, hvor han laver tapas.



OPSKRIFT:
Henkogte blommer:

Blommer
Vand
Sukker

Skyl og udsten blommerne. Læg dem på rengjorte glas straks efter udstningen. Kog sukker lagen i det forhold. 1 liter vand til 400 gr sukker. Kog lagen god igennem og hæld den over blommerne. Luk glassene godt til. Når blommerne er kølet af, stilles de på køl.

Serveringsforslag:
Spis blommerne med en råcreme, flødeskum eller til vanilieis

Tip: Jeg skolder glassene og gummiringene godt. Hælder lidt atamon i glassene med gummiringen i bunden lukker og ryster glassene sådan at atamonen kommer godt rundt i hele glasset. Hæld atamonen ud og sæt gummiringen på glassets låg.

Afsnit

Alle serier