Serie Skagen Havn

28:30

Dette afsnit

Skagen Havn (4:8)

25/02/2018

I 8 programmer følger vi nogle af de mennesker og steder, der er med til at gøre Skagen Havn til landets største, nordligste arbejdsplads.

Fra myldret på pakhuskajen til transportbåndene på fiskefabrikken, følger vi dagligdagen på den travle havn, 8 dage i træk - og bliver inviteret en tur ind bag billedet på postkortet, når de ansatte på havnens mange virksomheder skal tage sig af sommerens udfordringer. På krydstogtskajen er ugens første gæster endelig i sigte, men for lodsen, der skal sørge for at få det store skib i havn, starter dagen i lettere forvirring. Bag pakhuse og fiskefabrikker er der også andre af havnens faste beboere, der holder øje med dagens anløb fra havnens gamle bødehus - og for rejeskipperen Christian Pilegaard byder dagen på en tur på havnens berømte skibsværft. Tilrettelæggelse: Thomas Franke

I 8 programmer følger vi nogle af de mennesker og steder, der er med til at gøre Skagen Havn til landets største, nordligste arbejdsplads. Fra myldret på pakhuskajen til transportbåndene på fiskefabrikken, følger vi dagligdagen på den travle havn, 8 dage i træk - og bliver inviteret en tur ind bag billedet på postkortet, når de ansatte på havnens mange virksomheder skal tage sig af sommerens udfordringer.

Tilrettelæggelse: Thomas Frank

Alle serier