LIGE NU:

Action: På ski fra toppen af Amager

Copenhill byder på skiløb fra 85 meters højde, og under plastikunderlaget er et af verdens mest energieffektive og miljørigtige affaldsenergianlæg.

Følelsen af at suse ned ad en skipist med udsigt til Øresund i stedet for Alperne er surrealistisk. Der er i det hele taget en del, som får en til at gnide sig i øjnene for at være sikker på, at det er rigtigt hvad man ser, når man besøger Copenhill på Amager. 

Sommer i Danmark

Efter at være startet på den nederste og lette del af pisten tog fotografen Daniel og jeg tallerkenliften til toppen af Copenhill. Plastikunderlaget er ikke helt det samme, som at have rigtig sne under skiene, men den fantastiske udsigt opvejer den del, og gør det samlet set til en unik oplevelse. 

VIDEO: Se nogle af skiløberne udfolde sig på Copenhill.

Læg dertil at Amagerbakke er et af verdens mest energieffektive og miljørigtige affaldsenergianlæg. Det er da for vildt.

Copenhill

Samlet set har Copenhill fejet benene væk under os. Det skal næsten bare opleves, hvis man er på de kanter. Der er fri adgang til bakken, og den kan enten bestiges på gåben eller via elevator. Copenhill har også verdens højeste klatrevæg. Vi kvitterer med seks skistave ud af seks mulige. 

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden