Kan Thisted FC være på vej i Superligaen? Det begynder bookmakerne at mene. Foto: TV Midtvest

Bookmakerne begynder at tro på Thisted FC

I bookmakernes øjne var Thisted FC en af favoritterne til at rykke ned. Men en stime af sejre har fået bookmakerne på helt andre tanker.

Inden årets NordicBet LIGA blev sparket i gang, spåede de fleste eksperter, at Thisted skulle kæmpe en brav kamp for overlevelse. Men ovenpå den ene choksejr efter den anden indtager det forventede bundhold nu en overraskende tilværelse på ligaens andenplads.

Nedrykningsfavoritternes overraskende sæsonstart er da heller ikke gået ubemærket hen hos spilleselskabet NordicBet, der har sænket oddset på en Thisted-oprykning dramatisk. Det skriver Limfjord Update. 

Konsulterer man de dugfriske opryknings-odds forrenter et Thisted-chok indskuddet 5,25 gange igen. Før sæsonen stod selvsamme odds i tårnhøje odds 75.

– På mange måder er Thisted et glimrende eksempel på uforudsigeligheden i NordicBet LIGA. Sidste år gjorde FC Helsingør alle eksperters spådomme til skamme, og det er ikke længere fuldkommen urealistisk, at Thisted kan gøre dem kunsten efter, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet og fortsætter:

– Inden sæsonstarten regnede vi Thisted blandt de mest åbenlyse nedrykningskandidater. På papiret er holdet ordinært og et niveau eller to under hold som Vejle og Viborg. Thisted er dog en sammentømret enhed, og set over sæsonens første tredjedel, vurderer vi, at der ikke kun er tale om begynderheld, siger han.

Thisted vil forsøge at lægge yderligere afstand i toppen, når de på søndag gæster FC Fredericia. 

Hvem rykker op i Superligaen 2018?
Vejle 1,50
Viborg 1,75
Esbjerg 2,25
Vendsyssel FF 3,50
HB Køge 5,00
Thisted 5,25
FC Fredericia 12,50
Fremad Amager 25,00
Roskilde 50,00
Nykøbing FC 100,00
Brabrand 1000,00
Skive 1000,00