Foto: Bruno Stagsted

02:34

Præsidenten bekræfter, at der er en ny afdeling ved Bedsted i Thy. Politiet maner til ro.

1 af 2

Den Internationale Klub indtager Thy

35 medlemmer fra gruppen Den Internationale Klub har slået sig ned mellem Hurup og Bedsted i Thy.

Den Internationale Klub, der tidligere er kendt for at være en kriminel gruppe bestående hovedsageligt af indvandrere, har slået sig ned i en landejendom mellem Hurup og Bedsted i Thy. Det bekræfter præsidenten for Den Internationale Klub Danny Abdallah i en Facebook-opdatering. 

Klubben kontrollerede i starten af 00'erne en del af det nordjyske narkomarked fra et klubhus i Aalborg, mens de også har holdt til i Esbjerg. Midt- og Vestjyllands Politi har endnu ikke observeret nogen aktivitet ved klubhuset. Politiet tager situationen med ro - og opfordrer beboere i området til ikke at være bekymrede. 

- Det er ganske klart, at lokalpolitiet vil være opmærksomme på det her, og vi får rigtig mange oplysninger fra borgerne deroppe. Vi tager oplysningerne til os, men slår koldt vandt i blodet, og det ser ikke alvorligt ud med de oplysninger vi har nu, siger politiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi Hans Roost. 

Præsidenten for Den Internationale Klub Danny Abdallah er i dag bosiddende i Aalborg efter flere fængselsstraffe for narko, vold og afspresning. Han er i Danmark på tålt ophold, da han risikerer dødstraf, hvis han bliver sendt tilbage til sit hjemland, Libanon.

TV2 Nord har i dag været i kontakt med flere naboer til ejendommen, der angiveligt er gruppens nye klubhus. De har de seneste 14 dage flere gange set præsidenten for Den Internationale Klub i huset. Også flere beboere i byen har set medlemmer fra Den Internationale Klub rundt i byen og ved ejendommen, der har rygmærker med de hvide løver på jakkerne.