LIGE NU:

Nomineret til Thy Awards talentpris: - Jeg blev meget rørt

I kategorien Årets Talent er tre lokale elitesportsudøvere nomineret til Thy Awards 2018.

Den 2. februar løber Thy Awards, der er dedikeret til at hylde lokale elitesportsudøvere, af stablen for fjerde år i streg. TIl showet vil der blive uddelt priser i flere kategorier. 

En af priserne går til "Årets Talent", og her er tre unge sportsudøvere fra Thy nomineret i kategorien. En af de tre er den 20-årige rytter Louise Sowinski fra Nordthy Rideklub.

- Jeg synes, det er mega vildt. Jeg blev meget rørt, da jeg fik at vide, jeg var nomineret. Jeg har haft et hårdt år, efter jeg faldt af hesten i februar og brækkede benet. Så jeg har kæmpet meget for at komme tilbage i form igen, og den her nominering er med til at give et ordentlig skud motivation, siger Louise Sowinski.

For at kandidere til prisen ”Årets talent” skal udøverne - udover at kunne defineres som eliteudøver ud fra Thisted Kommune eliteidrætsdefinition - have vist bemærkelsesværdige udvikling samt resultater inden for faktorer som flid, motivation, engagement og sportslige resultater.

Komitéen bag prisen ”Årets Talent” består af formanden for Thisted Kommunes Eliteidrætsråd, Preben Dahlgaard, Thisted Kommunes Eliteidrætskonsulent, Thomas Bruhn Helleberg, NetIp’s direktør Carsten Hedemann samt Folkeoplysningsudvalgets formand, Steffen Kjær Thiesen.

Udover Louise Sowinski er også squash-spilleren Klara Møller og gokart-køreren Malthe Jakobsen nomineret til Årets Talent. Du kan læse mere om alle tre sportsudøvere herunder.

  • Louise Sowinski, Nordthy Rideklub
    20-årige Louise fra Nordthy Rideklub er trods sin unge alder en erfaren rytter, og hun har vundet en lang række titler. Senest i september 2017 vandt Louise for anden gang DM for fuldblodsarabere i spring på hesten Lynet. Allerede som 3-årig deltog Louise i sit første ridestævne. Louise er nomineret til ”Årets talent” på baggrund af de flotte resultater, progression og vedholdenhed i en sport, der nærmere kan betegnes som en livsstil end en interesse.
  • Klara Møller, Thy Squash
    Klara har vundet U17-DM og er et produkt af en lang årrække med talentudvikling på højeste niveau i Thy Squash. Klara er nomineret til ”Årets Talent” på baggrund af en betydelig anden spillestil end den typiske U17-spiller. Klara er en teknisk betonet spiller, som spås en stor fremtid inden for sin sport.
  • Malthe Jakobsen, Thy Motorsport
    Malthe er kun 14 år og har fejet sine nærmeste konkurrenter af banen inden for motorsport-kategorien ”karting”. Malthe sikrede sig i august 2017 titlen som Danmarksmester 2017 i gokart klassen OK Junior. Efter en meget vellykket karting sæson i 2017 har Malthe en ambition om et sæde i Dansk Formel 4 i 2018. Malthe er udover at være nomineret til ”Årets Talent” i Thisted Kommune også nomineret til Årets Kartingkører 2017.
CLF - 200121 19 Gregory fejrer ny præsident LIVE (mojr+ivha) - 20012021 Still

play Gregory fejrer ny præsident i USA med burger og brownie

Hjemmekontor på husbåd

play Hjemmekontor på husbåden: - Jeg nyder at sidde her med kaffen og udsigten om morgenen

261120 båd, fisker, brexit, skib

play Venstre kræver hjælp til nordjyske fiskere efter Brexit

corona 1

Smitteudbrud på plejecenter i Støvring: 13 ud af 19 beboere ramt

CLF - 200121 19 Gregory fejrer ny præsident LIVE (mojr+ivha) - 20012021 Still

play Gregory fejrer ny præsident i USA med burger og brownie

Hjemmekontor på husbåd

play Hjemmekontor på husbåden: - Jeg nyder at sidde her med kaffen og udsigten om morgenen

261120 båd, fisker, brexit, skib

play Venstre kræver hjælp til nordjyske fiskere efter Brexit

Til forsiden

Til forsiden