Thisted Kommune melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd.

Nordjysk kommune tilslutter sig Fællesrådet

Thisted Kommune melder sig ind i Fællesrådet. Det skal skabe balance i kommunen.

Thisted Kommune melder sig ind i Landdistrikternes Fællesråd. Helt præcist er det kommunens Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalg, som har besluttet at melde kommunen ind, for at styrke kommunens indsats om at skabe en kommune i balance.  

Landdistrikternes Fællesråd arbejder for at skabe bedre rammevilkår uden for de største byer, og det skal Thisted Kommune nu også være en del af.

- Jeg er glad for, Thisted Kommune er blevet en del af Landdistrikternes Fællesråd, for jeg synes det er vigtigt, vi står sammen i landdistrikterne. Både for at få udryddet myten om ”Udkantsdanmark”, men i høj grad også for at vise at vi har meget at byde på hver især, siger Niels Jørgen Pedersen, der er formand for Thisted Kommunes Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalg.

Hos Landdistrikternes Fællesråd er man også glad for, at Thisted Kommune kommer med på holdet. 

- Vi er rigtig glade for at kunne byde Thisted Kommune velkommen i Landdistrikternes Fællesråd. Det er vigtigt, at vi står sammen om at skabe bedre rammevilkår i landdistrikterne, og derfor er det dejligt, at endnu en kommune nu melder sig ind, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Lige nu repræsenterer Landdistrikternes Fællesråd 42 danske kommuner – otte af dem er nordjyske.