LIGE NU:

Ny øl-is på markedet: Vi har mærket stor interesse

En ny is er kommet på markedet. Den kombinerer de to klassikere øl og is.

Du skal ikke længere vælge mellem en kold øl eller en is, når du sidder i solen og steger. Nu kombinerer et nyt produkt nemlig smagen fra øl med is. Det er de to Thy-virksomheder Premier Is og Thisted Bryghus, der har samarbejdet og skabt hybriden. Thagaard-isen, som er øl-isens navn, er nu klar til salg.

 - Vi har mærket en stor interesse for at få isen på markedet, og nu er vi klar, siger Kommerciel Direktør Christian Brink, Premier Is/Mejerigaarden.

Isen er baseret på smage fra Thagaard-øllen, som er en del af Thisted bryghus's Nationalpark-serie. Derfor er det ifølge producenter naturens smage, der dominerer i isen. Det er blandt andet nyudsprungne birkeblade og lysegrønne granskud, der kan smages. Udover det er der også tilsat både pebermynte og citrus i isen.

quote En øl-is er et helt nyt marked for os. Vi glæder os til at se, hvad øl-isen måske fører med sig af andre projekter i fremtiden.

Aage Svenningsen, Bryggeridirektør, Thisted Bryghus

- Vi glæder os over samarbejdet med Premier Is, og en øl-is er et helt nyt marked for os. Vi glæder os til at se, hvad øl-isen måske fører med sig af andre projekter i fremtiden, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Thagaard-isen kan købes i udvalgte MENY-butikker over hele landet.

Du skal ikke længere vælge mellem en kold øl eller en is i solen. Fra i dag er øl-isen nemlig en realitet.