Foto: Jesper Lange

Øl med rav og havtorn sikrer initiativpris til Thisted Bryghus

Thisted Bryghus har gået nye veje, og ikke taget som en selvfølge, at øl skal brygges på humle. Derfor får bryghuset torsdag årets initiativpris fra DI.

I januar offentliggjorde Thisted Bryghus et stort overskud og nye millioninvesteringer. Nu er der igen gode nyheder for bryghuset. Torsdag eftermiddag modtager Thisted Bryghus nemlig den lokale initiativpris fra Dansk Industri – DI Thy/Mors’ Initiativpris 2017.

Thisted Bryghus er platform for et fantastisk samarbejde i Thy

Tage Odgaard Nielsen, formand for DI Thy/Mors 

Thisted Bryghus har gået nye veje, og ikke taget som en selvfølge, at øl skal brygges på humle. Bryghuset har blandt andet lanceret serien Ny Nordisk Øl, hvor den traditionelle humle er erstattet med ingredienser fra Nationalpark Thy – blandt andet porse, birk, havtorn og hyben. I varianten Cold Hawaii Rav er der endda tilsat rav fra vestkysten, som giver øllen en karakteristisk smag af harpiks.

Ifølge DI har disse nyskabende samarbejder mellem Thisted Bryghus, Thy Nationalpark og Cold Hawaii skabt vækst for det mere end 100 år gamle bryghus, som samtidig har sat hele lokalområdet på danmarkskortet.

Læs også Thisted Bryghus vinder prisen for årets ølnyhed

- Thisted Bryghus er platform for et fantastisk samarbejde i Thy. Eksempelvis er Nationalpark Thy og Cold Hawaii med til at gøre bryghuset helt unikt, og samtidig får de selv en fantastisk markedsføring igennem ølsalget i hele landet. Det er lokal samhørighed, når det er allerstærkest, og det er med til at markere hele området på landkortet, siger formand for DI Thy/Mors Tage Odgaard Nielsen. 

Dansk Industris afdeling i Thy-Mors overrækker hvert år en initiativpris for at hædre virkelyst, kreativitet og skabertrang hos en mindre virksomhed med under 100 ansatte. Med initiativprisen bliver Thisted Bryghus også en af 18 kandidater til Dansk Industris nationale initiativpris, der uddeles på DIs årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2018. 

Læs også Øl fra Cold Hawaii skal til OL i Rio

00:31

I januar 2017 offentliggjorde Thisted Bryghus et stort overskud og nye millioninvesteringer.

Luk video