LIGE NU:

Steinfath misser finale: - Føj for en led mavepuster

Den forsvarende verdensmester skuffer og misser sprintfinalen ved VM i SUP i Kina efter foto-finish.

SUP-verdensmester Casper Steinfath kommer ikke til at forsvare VM-guldet fra København, efter han misser finalen med 10 sølle centimeter.

I semifinalen blev det kun til en fjerdeplads. Dermed går han ikke videre til finalen, og selvom telefonforbindelsen til Kina er forsinket og utydeligt, er den forsvarende verdensmester, Casper Steinfath, tydeligt skuffet. 

- Det er sgu lidt af en mavepuster. Jeg havde drømt om at forsvare min guldmedalje, som jeg vandt foran Operaen i København sidste, men det kommer ikke til at ske - og det gør ondt, lyder det fra den skuffede Klitmøller-surfer. 

I semifinalen kommer Steinfath skidt fra start, og på målstregen skulle der målfoto til for at afgøre, om det blev ham eller italienske Leonard Nika, der gik videre. 

- Sidste år vandt jeg med sølle 10 cm i København, og i år var det små marginaler, der gjorde, at jeg manglede dem på målstregen. Det er sport, når det er mest brutalt, siger Casper Steinfath, der må se sin rivaler, Trevor Tunnington fra New Zealand, og Connor Baxter fra USA kvalificere sig til finalen. 

- Undervejs når jeg ikke engang at kigge mig omkring. Det handler bare om at fokusere på sit eget løb, og jeg følte egentligt, at jeg var godt kørende. Det var bare ikke nok denne gang. 

I det hele taget har det ikke været Casper Steinfath sæson, og i det samlede regnskab ligger han nummer fire på APP World Touren, der afsluttes med et stævne på Seinen i hjertet af Paris om en god uges tid. 

VM-finalen blev vundet af brasilianske Arthur Sant Creu, der blev nummer tre ved VM i København for et år siden, foran Trevor Tunnington (NZL) og Connor Baxter (USA). 

Den kvindelige deltager, Nicoline Rasmussen, blev sidst i kvindernes semifinale. 

Lørdag sejles der langdistance, og der er det danske håb, Christian Andersen fra Klitmøller, det danske bud på et topresultat. 

Casper Steinfath fortæller om skuffels til Dansk Surf og Rafting Forbunds Facebook-side fra strandkanten i Kina. 

Havn udvides

Havnen i Thyborøn bliver udvidet både til lands og til vands: - Det er en win-win

SEIF Vendsyssel FF

play SEIF tørnede sammen mod Vendsyssel FF i sjældent opgør

Aalborg Operafestival

play Kirsten og Andreas optræder på altaner under operafestival

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Havn udvides

Havnen i Thyborøn bliver udvidet både til lands og til vands: - Det er en win-win

SEIF Vendsyssel FF

play SEIF tørnede sammen mod Vendsyssel FF i sjældent opgør

Aalborg Operafestival

play Kirsten og Andreas optræder på altaner under operafestival

Til forsiden

Til forsiden