TFC scorer i overtiden: Forlader sidstepladsen i 1. division

Med en scoring i overtiden sikrede Thisted FC sig tre vigtige point, da Lyngby var på besøg på Lerpytter i Thisted.

Tingenes tilstand er ved at lysne for de bæå- og hvidstribede spillere fra Thisted FC. Søndag eftermiddag vandt de på hjemmebane over Lyngby med 2-1, og med de tre point forlader Thyboerne altså sidstepladsen i mændenes første division.

Sejren kom i hus i dommerens overtid, da Sakari Tukiainen blev matchvinder med sin scoring til 2-1. Lyngby havde ellers kort forinden i det 88. minut udlignet Thisted FCs 1-0 føring, men i de døende minut formåede TFC altså at hente alle tre point.

Samtidig med at Thisted FC vandt, så spillede FC Helsingør uafgjort, og det gør altså at FC Helsingør nu ligger på sidstepladsen, mens Thisted FC ligger på næstsidstepladsen.

Nu har Thisted FC kun to point op til Hvidovre, der ligger over nedrykningsstregen.

Næste gang Thisted skal i kamp er søndag den 5. maj, hvor Nykøbing FC kommer på besøg. Nykøbing ligger lige nu på 1. divisionens 8. plads.