Foto: Thisted FC / Pressefoto

Thisted får ny assistenttræner med øjeblikkelig virkning

Thisted FC har indgået aftale med Jens Berthel Askou der tiltræder i klubben som assistenttræner, med øjeblikkelig virkning.

Det sker som følge af Henning Pedersen sygemelding. Aftalen med Jens Berthel Askou gælder for resten af efteråret.

-  I den situation vil jeg meget gerne hjælpe til i Thisted FC. Først og fremmest har jeg mange års erfaring fra højere niveau, og det er et niveau, som mange af Thisted FC’s unge spillere drømmer om at komme til at spille på. Jeg kan også bidrage med, hvad Thisted FC skal gøre som klub for at rykke det næste skridt. Jeg skal fylde på og ruste spillerne så godt som muligt til foråret, som forhåbentlig bliver et spændende oprykningsspil for klubben. Jeg går meget op i at skabe et vindermiljø, hvor hver enkelt byder ind med en masse, siger Jens Berthel Askou.

Cheftræner Bo Zink glæder sig over, at Jens Berthel Askou kunne træde til med så kort varsel i en situation, hvor klubben  står og mangler en assistenttræner omkring førsteholdet og resten af klubben.

- Jens Berthel Askou har stor erfaring som spiller fra Superligaen og udenlandsophold og kan bidrage med meget i en klub som Thisted FC.  Klubben savner Henning, og glæder os til, at han vender tilbage, men nu ser klubben og jeg frem til samarbejdet med Jens Bertel, siger cheftræner Bo Zinck .

Der vil ifølge Thisted FC gå et stykke tid, inden Henning Pedersen kommer tilbage.