Foto: Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning

Thisted-firmas forsvundne udlejningsstole er fundet igen: - Jeg er dybt taknemmelig

Et udlejningsfirma fra Thisted mistede stole og borde til en værdi af 270.000 kroner, da de lejede dem ud til et bryllup i Odense. Nu er genstandene fundet igen og på vej tilbage til Nordjylland.

Thisted-firmaet Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning mistede 400 stole og 50 borde, som firmaet i februar lejede ud til et bryllup i Odense. Nu har en efterlysning, som siden i lørdags er blevet delt vidt og bredt på internettet, hjulpet firmaet med at komme på sporet af de forsvundne udlejningsgenstande.

- Jeg er rigtig glad for, at genstandene er fundet igen, og er dybt taknemmelig for, at så mange hjalp med at dele efterlysningen. Det har simpelthen været guld værd, siger Flemming Andersen, som er indehaver af Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning.

Læs også Thisted-firma mistede 400 udlejningsstole: Udlover 10.000 kroner i dusør

Han fortæller, at udlejningsgenstandene har en samlet værdi af 270.000 kroner. Derfor udlovede firmaet en dusør på 10.000 kroner til den, der kunne komme med afgørende spor i sagen.

- Vi blev kontaktet af en mand, som ønsker at være anonym. Han havde hørt om nogle, som havde fået en masse stole og borde tilbudt, og det ledte os på sporet af genstandene, som nu er på vej hjem. Og dusøren er udbetalt, siger Flemming Andersen.

Flemming Andersen fortæller, at Karup/Thisted Serviceudlejning & Flytteforretning har fundet næsten alle de genstande, som firmaet havde udlejet til brylluppet i Odense, og han betragter derfor sagen som afsluttet.