Thisted sejrer sikkert over Esbjerg

Det blev til en 2-1-sejr til Thisted i 1. division på Blue Water Arena.

Med god opbakning fra fans på sidelinjen lykkedes det Thisted FC at tage sejren, da de mødte Esbjerg på udebane i 1. division.

Inden kampen var der optimisme at spore ved Thisted FC’s cheftræner, Joakim Mattson. For få uger siden vandt holdet nemlig uventet over Viborg FF.

- Vi havde en fordel mod Viborg i forhold til, at vi havde hjemmebane, og den har vi ikke mod Esbjerg, men derfor kan vi måske tage fusen på dem på deres bane som underdogs, sagde Joakim Matsson til LimfjordUpdate inden kampen.

Som sagt, så gjort. Med mål fra Sonny Jakobsen og Glenn Rask i første halvleg så det godt ud for gæsterne.

Det kunne dog sagtens være endt med et enkelt point – i sidste del af anden halvleg medførte en scoring fra Esbjergs Mathias Kristensen, at Esbjerg lagde ekstra pres på.

Det blev dog aldrig til mere, og dermed kunne spillere og fans fra Thisted sætte kursen nordpå med en sejr på 2-1.