LIGE NU:

Par stoppet i at have sex på offentligt sted

Et par i 20'erne var på vej til et fuldbyrdet samleje midt i menneskemængde på Aalborg Havnefront, men blev afbrudt af politiet.

Fredag aften var der gang i den på Aalborg Havnefront - og det i mere end én forstand. På en af græsplænerne i området var et par mødt op på stedet, og begyndte at udfolde sig seksuelt. Det skete aften under festivalen AaMaze.

Et vidne på stedet så de to mennesker, som hun beskriver at være midt i 20'erne. De var meget berusede - og meget kærlige denne aften. De var således ikke blege for at starte på et seksuelt forspil. Parret havde gang i hinanden i et op til et par timer kun afbrudt af en dukkert i havnebassinet.

Der var masser af folk på stedet, og nogle af dem klappede af det sexglade par. Der var også børnefamilier på stedet, som blev nødt til at forlade området.

At der var andre mennesker i nærheden, forhindrede dog ikke parret i at fortsætte den seksuelle leg, tværtimod virkede det som om det tændte dem endnu mere, at der var et publikum til optrinnet.

Da parret havde været i gang i et par timer, kom politiet og satte en stopper for legen.

Kit Irving, der var i nærheden, mener at oplevelsen kan være traumatiserende nogle. Hun sad tæt på parret, men de valgte at vende ryggen til hurtigt.

- Jeg tænkte, kan det virkelig være rigtigt det her? Det var helt vildt grænseoverskridende, siger Kit Irving.

Mogens Hougesen, vagtchef ved Nordjyllands politi, oplyser, at parret ikke har fået en bøde, men er blevet bedt om at forlade stedet. Parret er godt kendt af politiet, og ifølge politiet var parret kraftigt påvirket af alkohol, og muligvis også narkotika.

På Facebook florerer der billeder og videoer af det seksuelle optrin på Aalborg Havnefront.