René Antonsen (t.h.) og Henrik Møllgaard var ikke altid helt enige med dommerparret i Final4-semifinalen. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Aalborg-profil fik rødt kort i pokalbrag: - Det er fuldstændig latterligt

Aalborgs René Antonsen måtte se de sidste 22 minutter af pokalsemifinalen fra tribunen, efter han modtog sin tredje udvisning.

I samarbejde med tv2.dk

Det rutinerede dommerpar Claus Gramm og Per Olesen havde nok at se til, da Aalborg lørdag slog Bjerringbro-Silkeborg med 29-27 i pokalturneringens semifinale.

I begge lejre var der ikke ligefrem udpræget glæde over en række kendelser fra kampens dommere, og kort inde i anden halvleg måtte Aalborgs René Antonsen tage plads på tribunen, da han fik sin tredje 2-minutters udvisning.

Noget specielt var det i en aalborgensisk angrebssituation, hvor dommerne gav en udvisning til begge hold. Det fik stregspilleren til at smide med sin tandbeskytter og råbe sin vrede ud. Da han kort efter snakkede med TV 2 SPORTs reporter, mens kampen stadig var igen, var han da heller ikke faldet ned endnu.

- Jeg kommer nok ikke ned på jorden, før kampen er færdig eller måske først i nat. Nu vil jeg ikke udtale mig om nogle dommere, men jeg synes ikke, jeg er blevet behandlet helt fair i dag. Jeg har fået seks udvisninger gennem hele sæsonen, og i dag får jeg nærmest to inden for de første ti minutter. Jeg føler ikke, jeg har lagt noget som helst om i mit spil, og det er en fucking semifinale i Final4, lød det vredt fra Aalborg-spilleren.

Læs også Finaletid efter drama: Aalborg Håndbold er i pokalfinalen

I forhold til statistikkerne har Antonsen i hvert fald en pointe. Efter 21 ligakampe har han kun modtaget seks udvisninger og ligger med et snit på 0,29 udvisninger per kamp. I semifinalen nåede han op på tre i samme kamp, da han og Mads Øris holdt fast i hinandens trøjer inde på stregen.

- Vi kæmper om positionerne, og dommeren kan dømme et frikast. Det er fuldstændig latterligt at give to gange to minutters udvisning i sådan en kamp på sådan et tidspunkt. Der er nerve på det hele, og så kan du jo give udvisninger hele tiden, tilføjede René Antonsen.

Søndag spiller Aalbårg Håndbold pokalfinale mod Skanderborg Håndbold. Den kamp spilles klokken 16.00 og kan ses på TV2. 

Læs også Vildt comeback: Aalborg Pirates redder sejr 3 sekunder før tid