Thomas Thomasberg og andre har råbt så højt, at Fodboldens Discipolinærinstans åbner sag mod SønderjyskE. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

Fodboldens Disciplinærinstans åbner sag mod SønderjyskE

Fodboldens Disciplinærinstans åbner en sag mod SønderjyskE på baggrund af den scoring, FCM lavede mod dem søndag til 2-1.

I samarbejde med tv2.dk

Fodboldens Disciplinærinstans åbner en sag mod SønderjyskE. Det sker, fordi SønderjyskE i kampen mod FC Midtjylland søndag lukkede et mål ind, så holdet tabte 2-1.

Med scoringen endte SønderjyskE i den relativt nemmere pulje 2, hvor der er længere ned til de to pladser, der skal spille om nedrykning.

Læs også SønderjyskE risikerer straf efter skandalespil

Jens Hjortskov, der er formand for Fodboldens Disciplinærinstans, siger således om sagen:

- Vi har selvfølgelig kigget på afviklingen af kampen – især afslutningen på opgøret. Vi har selvfølgelig også noteret os, hvilke udtalelser, der er kommet fra SønderjyskEs side og på det grundlag, har vi her til aften besluttet at åbne en sag mod SønderjyskE.

Baggrund for sagen

Nederlaget til SønderjyskE betyder, at holdet har fået en relativt nemmere pulje i forhold til at undgå nedrykning. 

Holdet er kommet i pulje 2, hvor de har 31 point. OB, Lyngby og Randers har i samme gruppe henholdsvis 31, 21 og 20 point.

Havde SønderjyskE fået enten uafgjort eller en sejr i søndagens kamp mod FC Midtjylland, var de endt i pulje 1. Her havde de haft enten fire eller seks point ned til Silkeborg, der ligger på den øverste af de to pladser, hvor der skal spille om nedrykning til 1. Division.

OPDATERES

 

04:09

Hobro-træner Thomas Thomasberg om SønderjyskE

Luk video