LIGE NU:

Julen var en lysfest, men torsdag bliver det mørkt igen

Juledagene har budt på en smuk og varieret himmel. Torsdag gemmer solen sig igen væk.

December er i forvejen den måned med mindst solskin på hele året, og i år har den solfattige måned i høj grad levet op til sit renommé. Foreløbig har vi fået 23 solskinstimer i december, hvor det normale er 43.

2018 har ellers været det solrigeste år nogensinde målt i Danmark. En rekord vi allerede slog den 4. december, som med fem solskinstimer har været den foreløbigt solrigeste decemberdag i år.

Optakten til juleaftensdag blev den mørkeste i Danmark i næsten fem år, mens juleaftensdag bød på tre timers solskin til Danmark. De tre timer er i gennemsnit over hele landet. Nogle steder var der ikke en sky på himlen.

1. juledag blev knap så smuk som juleaftensdag, men igen var der kig til solen og den blå himmel. Med temperaturer omkring seks-syv grader smeltede meget af sneen, men himlen tog sig alligevel godt ud. I dag, 2. juledag, var der igen højt til loftet med blå himmel og solskin som gave. 

Mørk torsdag - lyst nytår

Men torsdag skifter vejret igen. Prognoserne melder igen om mange skyer. Det kan meget vel blive en dag uden sollys igen, ligesom dagene før jul.

Ifølge TV2 Vejret skulle der være enkelte muligheder for at se solen torsdag eftermiddag i Nordjylland, men der er lige så stor risiko for nogle byger.

Til gengæld ser der ud til at være bedre chancer for solskin over det nordjyske fra fredag. Søndag og nytårsaftensdag skulle byde på masser af lys, men nytåret ser ud til at blive meget blæsende. Det er godt at skrive sig bag øret, hvis man skal skyde nytåret ind med fyrværkeri.

Dagen er tiltaget med to minutter
tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden