Det var her på Aalborgvej i retning mod Hals lidt øst for Aalborg, at de to biler blev blitzet med 196 og 207 km/t. Foto: Google Maps

Mercedes og Alfa Romeo i vanvittigt ræs - politiet efterlyser vidner

Noget tyder på, at to biler kørte om kap, da de lørdag blev blitzet på Aalborgvej på vej mod Hals.

I samarbejde med tv2.dk

Først blev den ene bil blitzet med 207 kilometer i timen på en strækning med en hastighedsgrænse på 80 kilometer i timen.

Tre sekunder efter blev den anden bil blitzet med 196 kilometer i timen.  

- Det kan ligne et direkte kapløb mellem de to bilister, og det skal have en konsekvens, siger politiassistent Kim Haubro nu til DR Nordjylland om lørdagens vanvidsræs på Aalborgvej i retning mod Hals.

Læs også Nordjylland: Vanvidsbilist blitzet med 207 km/t på landevejen

Der var tale om biler af mærkerne Alfa Romeo og Mercedes, og de to førere mister nu både deres kørekort og får en klækkelig bøde for at trykke speederen i bund.

Derudover oplyser Nordjyllands Politi nu til DR Nordjylland, at de vil undersøge, om det er muligt at sigte de to bilister for at have bragt andres liv i fare. Politiet hører desuden gerne fra vidner, som har set de to bilisters vanvidskørsel.

Det er rystende

- Mange er på vej i sommerhus i de her dage, og der er meget trafikeret i denne periode, vi er i nu. Når man kører med de hastigheder der, så fratager man sig selv og alle andre trafikanter muligheden for at foretage sig noget, hvis der opstår en situation, har Kim Haubro lørdag udtalt til TV 2 Nord.

- Når man kører det dobbelte af det tilladte, så er det vanvidskørsel. I det her tilfælde ville det være vanvidskørsel, hvis de kørte 160 km/t. Men her kommer så yderligere 47 km/t oveni. Det er rystende, siger Kim Haubro.