Nordjysk landsholdsspiller slået bevidstløs i hårdt sammenstød

Der venter et par dagens hvil for nordjyske Henrik Dalsgaard, inden han igen kan trække i træningstøjet i England.

I samarbejde med tv2.dk

Danskerklubben Brentford mødte tirsdag aften Sheffield Wednesday på udebane i den engelske Championship.

Udeholdet var bagud 1-2 og jagtede en udligning, der kunne sikre point, men tre minutter inde i overtiden led pointmuligheder et knæk. Den danske højreback med en fortid i AaB, Henrik Dalsgaard, gik op i en hovedstødsduel og måtte en tur i græsset efterfølgende efter et slag. Han var bevidstløs i et par sekunder, inden han kom på benene igen.

Efter kampen i den næstbedste engelske række fortalte en groggy Dalsgaard, at han nok skal komme sig efter et par dages hvil.

- Jeg har det fint. Jeg fik et slag i hovedet, men det er fint nu. Der var en duel, og jeg tror, at han stødte ind i bagsiden i mit hoved. Jeg var ude i et par sekunder, og jeg var ret svimmel efter det, siger Henrik Dalsgaard til getwestlondon.co.uk

 

Brentford formåede aldrig at få udlignet i en kamp, som endte i 17 minutters overtid efter danskerens skade. Nu venter der et par afslappende dage hjemme for den 28-årige højreback, som kom til den engelske klub inden denne sæson.

- Jeg skal nok komme mig. Det er, hvad der sker i fodbold. Det er bare en lille hjernerystelse. Jeg skal være opmærksom de næste par dage, og så skal jeg skal hjem på sofaen, hvor min kone ser efter mig i aften, siger han.

Der er fire danskere i Brentford. Foruden Henrik Dalsgaard er det Lasse Vibe, Andreas Bjelland og 19-årige Justin Shaibu. Det var kun Dalsgaard, der startede på banen, imens Shaibu kom ind med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Brentford FC er næstsidst i Championship med kun tre pointe efter syv kampe. 

Læs også Henrik Dalsgaard-succes: Ny klub og landsholdsudtagelse