Politiet efterlyser ung græsk mand på fjerde uge

Nikolaos Isidoros Theodoridis ankom med fly til Aalborg Lufthavn 26. november, siden har ingen set ham. Foto: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi står uden spor i sagen.

I samarbejde med tv2.dk

En 19-årig græsk mand har været forsvundet siden sin ankomst til Aalborg Lufthavn 26. november. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden hedder Nikolaos Isidoros Theodoridis, og politiet blev opmærksom på hans forsvinden, da han ikke dukkede op til den planmæssige afrejse 2. december.

Politikommissær Kenneth Rodam, der leder politiets efterforskning, fortæller, at de har ledt efter manden i Nordjylland de seneste uger.

- Vi har i den seneste tid foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen i et forsøg på at finde frem til den eftersøgte unge mand. Uden held, siger politikommissæren.

På nuværende tidspunkt står politiet uden flere spor at gå efter i sagen.

00:39

Den 13. december ledte dykkere i Limfjorden efter spor fra den unge græker. 

Luk video

Er sidst set i Nørresundby

Politiet i Nordjylland har ganske få oplysninger at gå efter. Manden ankom med et fly til Aalborg Lufthavn omkring midnat 26. november, hvorefter han kontaktede sin familie og forlod lufthavnen.

På daværende tidspunkt var han iklædt en lys jakke, mørk trøje med print på brystet, sorte bukser og mørke sko. Han bar desuden en mørk rygsæk.

Politiet har både offentliggjort et billede af manden samt et signalement, der lyder på, at Nikolaos Isidoros Theodoridis er en 19-årig mand med tyndt, brunt hår, har brune øjne og er 170 centimeter høj.

Den 19-årige mand er kort efter sin ankomst blevet set i det centrale Nørresundby.

- Men derefter har vi ingen informationer om hans færden, og det gør os bekymrede for ham, fordi ingen har hørt fra ham i mere end tre uger. Så hvis man har hørt eller set den unge mand eller har andre informationer i sagen, så vil vi meget gerne høre om det, siger Kenneth Rodam.

Hvis man har oplysninger i forbindelse med sagen, så bedes man kontakte politiet på 114.

Nikolaos Isidoros Theodoridis. Foto: Nordjyllands Politi

Forsiden lige nu