LIGE NU:

Rørt håndbold-legende får lov til at slutte med finale: - Det er en drøm

Mors-Thy-målmand Søren Pedersen var i tårer efter lørdagens semifinale mod Skjern, hvor Mors-Thy sikrede sig en plads i pokalfinalen.

Det er sidste weekend med kliken for Mors-Thy Håndbolds Søren Pedersen.

For den 34-årige håndboldmålmand stopper nemlig karrieren efter denne weekend, hvor han og Mors-Thy deltager ved pokalturneringens Final 4.

Og netop derfor var Pedersen i tårer i det sidste minut af lørdagens semifinale mod Skjern Håndbold, som Mors-Thy vandt med 33-28. For dermed blev Søren Pedersens karriere forlænget med endnu en kamp. Og hvilken kamp.

quote - For mig er det jo en fantastisk måde at slutte af på. Ligesom at kunne gå i manegen en sidste gang og spille om det ædleste metal.

Søren Pedersen, legendarisk målmand

- Det er en masse følelser, der får frit løb. Det er et drømmescenarie at komme til at spille Final 4 som noget af det sidste i ens karriere. Og at man så havner i finalen, det er en drøm, siger Søren Pedersen til TV 2 SPORT og tilføjer:

- For mig er det jo en fantastisk måde at slutte af på. Ligesom at kunne gå i manegen en sidste gang og spille om det ædleste metal.

Søren Pedersen kunne ikke holde tårerne tilbage.
Søren Pedersen kunne ikke holde tårerne tilbage.
Foto: TV 2 SPORT

Søren Pedersen har i sin aktive håndboldkarriere også spillet for store klubber som Skjern og Aalborg, og nu får han altså lov til at ende sin karriere med en pokalfinale for Mors-Thy Håndbold, som han har repræsenteret af flere omgange.

Pedersen og Mors-Thy skal i finalen møde de nykårede danmarksmestre fra Aalborg Håndbold.

- Vi går ind til finalen som underdogs. Men det er klart, at vi har en tro på tingene. Og sejre avler selvtillid. Så det giver troen på, at vi kan vinde, siger Søren Pedersen.

Fra 1. august i år skal Søren Pedersen være administrerende direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Pokalfinalen spilles søndag kl. 16.00, og du kan se kampen på TV 2 og TV 2 PLAY med optakt fra kl. 15.30.

TV2 Nord følger det nordjyske opgør i Jyske Bank Boxen i Herning. Du vil kunne se reaktioner efter kampen i TV2 Nords 19.30-udsendelse og her på tv2nord.dk. 

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden