LIGE NU:

Aftensmad satte hus i brand på Mors: - Familien var noget chokeret

Slukningen af branden fortsatte frem til klokken 01.30 natten til mandag.

Søndag var aftensmaden gået op i røg hos en familie på adressen Tøving Syd nær Erslev på Mors.

Manden var under sin madlavning tilsyneladende gået fra en varm pande, og den korte tids uopmærksomhed og manglende tilstedeværelse havde antændt en voldsom brand i huset.

Beredskabet modtog meldingen om branden klokken 20.00.

- Vi kunne allerede se en stor røgsøjle på fem-seks kilometers afstand. Stuehusets underetage og halvdelen af overetagen var fuldstændig overtændt, da vi kom derud, fortæller Mogens Hansen, indsatsleder hos Nordjyllands Beredskab til TV MIDTVEST.

Brandslukningen fortsatte til klokken 01.30 natten til mandag. Nordjyllands beredskab havde 12 brandmænd tilstede, hvortil beredskabsstyrelsen også blev tilkaldt for at hjælpe til med en kran for at slukke flammerne.

Bryllupsgaver blev brændt af

Der var ingen tilskadekomne under branden, men familien er nu nødsaget til at finde et andet sted at bo det næste lange stykke tid.

- Familien var noget chokeret, og dét, som de var mest kede af, var, at de var blevet gift for få dage siden, og alle deresbryllupsstelegrammer og andet lå inde i stuen. Det er nu alt sammen væk, fortæller Mogens Hansen.

Halvdelen af huset blev ifølge Mogens Hansen reddet, men han vurderer dog ikke, at det bliver muligt for familien at benytte den tilbageværende del af huset.