LIGE NU:

Anholdt for narkokørsel: 19-årig kørte ræs på golfbane

Med narko i blodet blev en 19-årig mand fra Nykøbing torsdag aften anholdt af politiet. Det skete, efter han havde brugt den lokale golfbane som racerbane.

Normalt bliver området omkring Morsø Golfklub brugt til den slags sport, der kræver jern, putter og driver, men torsdag aften var det en noget hurtigere og mere larmende sportsgren, der blev praktiseret i området. For mens en golfbane som regel er omgivet af idyllen fra skovens dybe stille ro, så blev det denne aften erstattet af motorstøj og hjulspin, da en 19-årig mand brugte området til at køre ræs i sin bil.

Da politiet senere fik fat på den 19-årige mand, viste det sig, at han var påvirket af narko.

- Han erkender, at han har kørt ræs på golfbanen, så det vil han naturligvis blive sigtet for, ligesom han også vil blive sigtet for at køre rundt i narkopåvirket tilstand, fortæller Jan Nørrum, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Klokken 22:24 løb en anmeldelse ind hos Midt- og Vestjyllands Politi om en bil, der havde forvildet sig ind på banen ved Morsø Golfklub, der ligger lidt nord for Nykøbing. Anmeldelsen kom fra en nabo, som fortalte, at bilens ene forlygte var i stykker.

- Vi mødte ham på vejen derop. Det er jo heldigvis rimelig nemt at genkende en bil med kun én forlygte i mørket, oplyser Jan Nørrum.

Vagtchefen ønsker ikke at oplyse, om manden er kendt af politiet, men han fortæller, at der er tale om en lokal mand.

- Vi afventer stadig, hvor meget af banen der er ødelagt, for det bliver han jo højst sandsynligt bedt om at erstatte, fortæller vagtchef Jan Nørrum.

Der er ikke umiddelbare tegn på, at der har været andre indblandet i episoden.